Продюсер Харві Вайнштейн, обвинувачений в зґвалтуваннях зірок Голівуду, постав перед судом (Фото, Відео)

вт, 01/07/2020 - 11:17
последние новости в Украине останні новини в Україні

Голлівудський продюсер, 67-річний Харві Вайнштейн, обвинувачений в сексуальних домаганнях і зґвалтуванні, прийшов на слухання у Верховному суді Нью-Йорка з ходунками.

Вайнштейну пред'являють п'ять звинувачень, які він заперечує. Загалом прокурори розглянуть вісім випадків можливого сексуального насильства з боку продюсера.

Входячи в зал судових засідань, Вайнштейн використав спеціальні ходунки, необхідні йому, за словами адвокатів, після операції на спині.

Раніше сам продюсер говорив про те, що у нього багато проблем зі здоров'ям. У відповідь жінки, які звинувачують його в насильстві, заявили, що він не заслуговує нічиєї жалості.

На даний момент десятки жінок заявили про сексуальні домагання з боку Вайнштейна після публікації в New York Times в жовтні 2017 року.

12 жовтня 2018 року зі Вайнштейна, якого десятки жінок звинуватили в домаганнях і сексуальному насильстві, зняли частину звинувачень.

Нагадаємо, що в прокуратурі Києва повідомили про арешт на 60 діб чоловіка, який скоїв зґвалтування 18-річної дівчини в своїй квартирі. 28 грудня в Дарницьке управління поліції ГУНП в місті Києві звернулась 18-річна студентка і повідомила про зґвалтування.

В ході досудового розслідування встановлено, що насильником виявився чоловік 1959 року народження, який напередодні познайомився з жертвою в вагоні поїзда, представившись відомим продюсером. Надалі під приводом працевлаштування чоловік заманив дівчину до себе в квартиру, де напоїв та зґвалтував.

Також з'явилася інформація про те, що прокуратура Черкаської області направила до суду справу стосовно вітчима-педофіла з міста Тального.

Повідомляється, що в суд правоохоронцями направлений обвинувальний акт стосовно 38-річного жителя міста Тальне, який підозрюється в скоєнні сексуального насильства над дочкою своєї співмешканки. 

Довідка ASPI. 

Повний список жінок, що звинувачують Гарві Вайнштейна в домаганнях, включає 33 прізвища. 

ЕШЛІ ДЖАДД


Ешлі Джадд розповіла, що познайомилася з Вайнштейном в 1997 році під час роботи над фільмом "Цілуючи дівчат". Тоді продюсер запросив її на зустріч в один з готелів Беверлі Хіллз, що актриса прийняла за запрошення на сніданок. Але коли вона приїхала на зустріч, Вайнштейн викликав її в свій номер. Коли Джадд піднялася, продюсер зустрів її в одному халаті, запропонував зробити йому масаж і поспостерігати за тим, як він приймає душ. 

"Як скоріше забратися з цієї кімнати, не посварившись з Гарві Вайнштейн?", – думала Джадд тоді. "Я говорила" ні "багато разів, але він завжди пропонував щось ще у відповідь. Це був торг, примусовий торг. Мене охопила паніка, я відчувала себе в пастці", – говорить актриса. У підсумку, щоб залишити номер, вона пожартувала, що повинна отримати "Оскар" за фільм Вайнштейна, перш ніж дозволить йому доторкнутися до себе. 

Пізніше Ешлі Джадд зізналася, що "жінки обговорювали між собою Гарві Вайнштейна протягом довгих років, але були не ті часи, щоб говорити про це публічно". 

ЗОЇ БРОК
Модель Зої Брок розмістила на платформі Medium post відвертий пост про сексуальні домагання з боку Гарві Вайнштейна на Каннському кінофестивалі в 1997 році. 

"Як модель я звикла відшивати хижих чоловіків і бридких збоченців", – написала вона. Саме тому спочатку продюсер не лякав її, так що модель погодилася пройти в його номер для якоїсь груповий зустрічі. Насправді Брок залишилася з Вайнштейном наодинці.
Він вийшов до неї оголений і став питати, чи не бажає вона зробити йому масаж. Модель негайно закрилася від нього у ванній, після чого розкритикувала його. Брок пише, що продюсер тут же почав вибачатися. 

"Я відчувала, що він щиро розкаюється. Він майже плакав. Але я також мушу сказати, що він навіть не усвідомлював, наскільки безладними були ці" вибачення ". Як багато дівчат було там? Невже це лайно відбувалося щодня?", – написала Зої. 

РОУЗ МАКГОУЕН
Якщо вірити скандальної статті в Times, МакГоуен досягла угоди з Гарві Вайнштейн в 1997 році після інциденту в його номері під час кінофестивалю Sundance Film Festival. В якості компенсації продюсер виплатив актрисі $ 100 000, але це не було визнанням провини. Магнат лише хотів "уникнути судового розгляду і купити перемир'я", стверджує Times. І якщо спочатку МакГоуен відмовлялася коментувати статтю, то після вибуху навколо Вайнштейна бурі вона опублікувала в своєму Twitter серію викривають постів, де відкрито заявила: "Гарві Вайнштейн згвалтував мене". 

ЛОРА МЕДДЕН
Лора Медден працювала на Вайнштейна в 1991 році. Тоді він пропонував їй масаж в готелях Дубліна і Лондона. "Це було дуже маніпулятивно", – розповіла вона в розмові з Times. "Ти постійно задаєшся питанням – невже я єдина, хто зіткнувся з подібною проблемою?" 

ЛІЗА КЕМПБЕЛЛ
Після виходу статті Times художниця і письменниця Ліза Кемпбелл опублікувала у виданні The Times of London матеріал, в якому розповіла, що звинувачення в бік Вайнштейна здалися їй "разюче знайомими". Вона згадала зустріч з продюсером, що сталася в 1995 році. Тоді Кемпбелл опинилася в його номері і поспішила піти, як тільки він запропонував їй "застрибнути до нього в ванну". 

ЛОРЕН СІВАН
Під час телешоу Sunday Night with Megyn Kelly на NBC актриса Лорен Сіван розповіла, що Гарві Вайнштейн приставав до неї в ресторані Manhattan's Ciprian, який був в той момент закритий для публіки, почав мастурбувати прямо перед нею і еякулював в квітковий горщик. "Я не могла повірити в те, свідком чого я стала", – говорить Сіван. "Це було огидно. Цей грубий акт був мерзенним сам по собі, але найпринизливішої його частиною став той факт, що 20 хвилинами раніше у нас була приголомшлива розмова, і я відчувала себе чудово, задоволена його увагою. І після цього кілька хвилин по тому він говорить мені: "Стій тут і не шуми". Він зруйнував все теплі почуття до нього, і я усвідомила: "О, ось, що це все означає". 

АЗІЯ АРДЖЕНТО
У розмові з Ронаном Фарроу з The New Yorker для ще одного викривального матеріалу проти Гарві Вайнштейна актриса Азія Ардженто розповіла, що продюсер запросив її на вечірку в готелі Hôtel du Cap–Eden–Ro на Лазурному березі, але після прибуття вона виявила, що в своєму номері Вайнштейн один. Одягнувшись в халат, він примусив її до орального сексу, хоча вона безперервно просила його зупинитися. "Він жахав мене, він був таким великим. Це не закінчувалося. Це був нічний кошмар", – поділилася актриса. Її зустрічі з Вайнштейном повторювалися кілька разів на наступні п'ять років, і вона стверджує, що відчувала себе "зобов'язаною" виконувати його забаганки. "Після зґвалтування він переміг", – підвела вона рису в The New Yorker. 

ДЖЕСІКА БАРТ
Для тієї ж статті в The New Yorker актриса Джесіка Барт розповіла, що під час проведення "Золотого глобуса" в 2011 році Гарві Вайнштейн запросив її на бізнес–зустріч, щоб поговорити про її кар'єру. Коли вона приїхала в готель, він подзвонив і сказав піднятися в його номер, де вона виявила суші і шампанське. Продюсер запропонував їй роль у фільмі і став вимагати зробити масаж, від чого Барт відмовилася і спробувала піти. Тоді він розлютився і сказав, що їй необхідно схуднути, "щоб бути в змозі конкурувати з Мілою Куніс" перед зустріччю з однією з його керівниць. "Він дав мені її номер, я пішла і почала ридати", – розповіла актриса. 

МА ДЕ КОН
Французька актриса і режисер Емма де Кон розповіла The New Yorker, що в 2010 році Гарві Вайнштейн запросив її на ланч в Парижі, де заявив, що розглядає її на роль у одній зі своїх картин, і попросив зайти в його номер, щоб отримати копію книги , яку нібито і збирався екранізувати. У номері Вайнштейн пішов у ванну, а вийшов з неї оголений і з ерекцією.
"Я була приголомшена, але не хотіла показувати йому цього, бо відчувала, що, чим більше я гублюся, тим сильніше він збуджується", – поділилася де Кон. 

ДОУН ДАННІНГ
Дизайнер по костюмам Доун Даннінг познайомилася з Гарві Вайнштейн в 2003 році в нічному клубі – на той момент вона працювала там офіціанткою і мріяла про кар'єру актриси. За її словами, магнат пообіцяв влаштувати їй проби в картині, продюсуємий його компанією Miramax, і призначив зустріч в готелі. Коли Даннінг приїхала, він зустрів її в халаті і, виклавши перед дівчиною три контракти, заявив, що вона може підписати їх, якщо погодиться на секс утрьох. Приголомшена такою пропозицією Даннінг вирішила, що Вайнштейн жартує, на що той негайно відповів: "Ти ніколи не реалізуєш себе в цьому бізнесі. Він працює саме так". 

На цьому моменті дівчина покинула номер продюсера і перестала відповідати на дзвінки його асистента. Після цього вона вирішила не будувати кар'єру актриси і зайнялася дизайном костюмів.

АМБРА БАТТІЛАНА
Італійська модель стала жертвою домагань Гарві Вайнштейна в 2015 році і заявила на нього в поліцію Нью–Йорка. На наступний день, озброївшись прослуховуванням, вона зустрілася з ним в готелі Манхеттена і записала розмову, яка тепер опублікована в розслідуванні The New Yorker. На аудіо чутно, що Вайнштейн чіпав Баттілану за груди, описуючи подібну поведінку як "звичну", а також наполягав, щоб вона приєдналася до нього у ванній, попереджаючи: "Не руйнуй свою дружбу зі мною за 5 хвилин". 

МІРА СОРВІНО
Актриса і володарка "Оскара" Міра Сорвіно розповіла The New Yorker, що під час кінофестивалю Toronto Film Festival в 1995 році Гарві Вайнштейн переслідував її і намагався зробити масаж в номері готелю, а кілька тижнів тому і зовсім заявився до неї додому. "Я відкрила двері налякана, розмахуючи своїм 9–кілограмовим чихуахуа перед собою, як ніби він міг мені допомогти", – згадує актриса. Вона збрехала магнату, що її хлопець приїде зовсім скоро, після чого той поспішив піти. Це врятувало Сорвіно від домагань, але, на її переконання, несприятливо позначилося на її кар'єрі, яка перестала розвиватися так стрімко, як раніше. 

"На це можуть бути різні причини, але я виразно відчувала холод на свою адресу і розуміла, що це пов'язано з моєю відмовою Гарві Вайнштейн", – підсумувала вона. 

ЛЮСІЯ СТІЛЛЕР
Люсія Стіллер зустріла Гарві Вайнштейна в 2004 році, коли ще вчилася в коледжі і тільки починала акторську кар'єру. Він запросив її на кастинг, де дівчина залишилася з ним один на один. За словами дівчини, магнат "одночасно лестив і принижував її, змушуючи думати погано про себе саму", після чого примусив її зайнятися з ним оральним сексом, не дивлячись на її заперечення. 

"Я намагалася втекти, але, можливо, недостатньо сильно. Я не хотіла бити його або битися з ним. Я просто здалася. Це найжахливіша частина всього цього і причина, по якій він міг проробляти подібне з багатьма жінками протягом стількох років: люди здаються, а потім відчувають провину ", – поділилася Стіллер з The New Yorker. 

ГВІНЕТ ПЕЛТРОУ
Гвінет Пелтроу зіткнулася з Гарві Вайнштейн, коли їй було 22 роки і її тільки що відібрали на роль у продюсіруемом компанією Miramax Films фільмі "Емма". Магнат запросив актрису в свій номер, де запропонував спільно прийняти ванну і зробити масаж. Налякана дівчина відмовилася і розповіла про те, що сталося Бреду Пітту, з яким зустрічалася на той момент. На цьому грунті між актором і продюсером стався конфлікт, незабаром після якого Вайнштейн викликав Пелтроу, довго на неї кричав і погрожував звільненням за розголосу того, що сталося в готелі. 

АНДЖЕЛІНА ДЖОЛІ
Анджеліна Джолі прокоментувала своє ставлення до продюсера в електронному листі для Times. За її словами, в 1999 році він "виявляв небажані залицяння в її сторону" в готелі. "У мене був поганий досвід з Гарві Вайнштейн, в результаті якого я вирішила ніколи більше не працювати з ним і хвилююся за тих, хто робить це. Подібна поведінка по відношенню до жінки, незалежно від сфери її діяльності, є неприйнятною", – написала вона.
Розанна Аркетт. 

У 1995 році Гарві Вайнштейн запросив актрису Розанну Аркетт в свій номер, де попросив зробити йому масаж, потім схопив її руку і спершу підніс до своєї шиї, а потім до ерегованому пеніса. "Я ніколи не зроблю цього ... Я ніколи не була такою дівчиною", – заявила вона тоді, залишаючи злощасну кімнату, і це негативно позначилося на її кар'єрі в подальшому. 

ЖЮДІТ ГОДРЕШ
Француженка Жюдіт Годреш познайомилася з Гарві Вайнштейном в 1996 році на Канському кінофестивалі, де вони домовилися поснідати разом. Коли вона прийшла в номер продюсера, він став просити її зробити йому масаж, стверджуючи, що такий американський звичай. "Наступне, що я пам'ятаю, – як він навалюється на мене і стягує мій светр".
"Я намагалася подолати цю ситуацію протягом декількох років, подолати себе і уявити, що цього ніколи не траплялося", – розповіла вона Times. 

КЕТЕРІН КЕНДАЛЛ
Зірка "тусовщиків" Кетерін Кендалл розповіла Times, що в 1993 році Вайнштейн запросив її на проби, які перетекли в спільний похід в кіно. Після закінчення сеансу магнат запросив її в свій номер, переодягнувся в халат і попросив зробити йому масаж. За словами Кетерін, тоді він заявив, що "все роблять це". "Він буквально переслідував мене. Він не давав мені пройти до дверей", – згадує актриса. Після того, як Кендалл відмовила йому, Вайнштейн запропонував їй "хоча б" показати йому груди. 

"Усередині себе я думала: я не вірю, що ти робиш це зі мною. Я так ображена – у нас була лише зустріч", – ось що крутилося в голові Кетерін тоді. 

ТОМИ–ЕНН РОБЕРТС
Актриса Томі–Енн Робертс зустріла Вайнштейна під час навчання в коледжі. Тоді вона підробляла офіціанткою, і продюсер запросив її на прослуховування в свій фільм. Він призначив зустріч в готелі, і після прибуття дівчина виявила його абсолютно голим – на тіло був накинутий лише халат. Вайнштейн сказав, що її прослуховування пройде набагато краще, якщо вона буде відчувати себе комфортно, роздягнувшись перед ним, тому що у її потенційної героїні є оголена сцена.
Робертс відмовила продюсеру і вибачилася за це, описавши себе як дуже манірну для подібних пропозицій, але пізніше відчула, що стала жертвою маніпуляції. Ймовірно, вона взагалі не розглядалася на роль. "Я була ніким! Чому я не подумала про це", – дивувалася вона. 

ЛУІЗЕТТА ГЕЙСС
Колишня актриса і сценарист Луізетта Гейсс розповіла, що співпрацювала з Вайнштейном в 2008 році під час роботи над сценарієм фільму для фестивалю Sundance Film Festival. Щоб обговорити деталі своєї роботи, вона прийшла в офіс продюсера, що примикав до його номеру. Через півгодини Вайнштейн вийшов з ванної в одному халаті, заліз в джакузі і сказав їй дивитися, як він мастурбує. 

"Не думаю, що Гарві Вайнштейн розуміє і усвідомлює, скільки болю і страждань це завдало мені і іншим жінкам", – поділилася Гейсс.

РАМОЛА ГАРАЙ
Британка Ромола Гарай розповіла The Guardian, що зустрілася з Вайнштейном в одному лондонському готелі для прослуховування, куди запрошували тих, хто вже пройшов проби, але повинен був отримати особисте схвалення продюсера. За словами актриси, коли вона прибула в номер Вайнштейна, він зустрів її в халаті.
"Мені було всього 18 років. Я відчувала себе опоганеної, і це чітко закарбувалося в моїй пам'яті. Він міг змусити будь–яку жінку зробити це. У мене не було вибору, це було принизливо для мене, а він виявляв силу. Це було зловживанням владою" , – розповіла Гарай. 

ГІЗЕТ ГРЕМ
Акторка Хізер Грем розповіла виданню Variety, що Вайнштейн запросив її в свій офіс на початку 2000 років під приводом того, що хоче взяти її на роль в одному зі своїх фільмів.
"Пізніше в розмові він згадав, що отримав дозвіл від своєї дружини. Він може спати з ким завгодно, коли знаходиться за межами міста. Я йшла із зустрічі з важким серцем. Прямого заяви, що я повинна з ним переспати заради ролі, не було, але підтекст був такий ", – розповіла вона. Наступне запрошення в номер дівчина відхилила, так як не хотіла залишатися з Вайнштейном наодинці.

КАРА ДЕЛЕВІНЬ
Після скандалу, що розгорівся, модель і актриса Кара Делевінь опублікувала в своєму Instagram пост, що розповідає про домаганнях Гарві Вайнштейна. Виявилося, що, коли дівчина тільки починала свою кар'єру, Вайнштейн запитав, чи був у неї сексуальний досвід з жінками, і порадив скористатися своєю сексуальністю для розвитку кар'єри. Пару років тому Делевінь зустрілася з ним для обговорення спільного фільму. На зустрічі була присутня інша жінка. Вайнштейн попросив їх поцілуватися.
"Я швидко встала і запитала, чи знає він, що я вмію співати. І почала співати. Закінчивши, вибачилася і спробувала піти, але Вайнштейн встав на шляху і спробував поцілувати мене в губи. Я все–таки отримала роль і завжди думала, що він віддав мені її через те, що сталося. З того моменту я відчуваю себе жахливо через це. Я відчуваю, ніби не заслужила бути частиною цього. Я так сумнівалася, чи варто про це говорити ... я не хотіла заподіяти біль його сім'ї. Мені дуже шкода, якщо я зробила щось не так ", – написала Кара. 

ЛЕА СЕЙДУ
Французька актриса Леа Сейду розповіла The Guardian, що теж стала жертвою Вайнштейна.
"Ми розмовляли, сидячи на дивані, як раптом він несподівано навалився на мене і спробував поцілувати. Я була змушена захищатися. Він великий і товстий, так що мені довелося напружити всі сили, щоб протистояти йому ... Я фізично відштовхнула його. Думаю, він заповажав мене за те, що я чинила опір ", – розповіла Сейду. 

КЛЕР ФОРЛАНІ
Британська актриса Клер Форлані розповіла в своєму Twitter, що п'ять разів стикалася з Гарві Вайнштейн: три рази за вечерею і двічі в номері готелю. "Між мною і Гарві нічого не було, тому що я збігала все 5 разів. Мені було 25 років. Я пам'ятаю, він перерахував усіх актрис, які спали з ним, і розповів, що він для них зробив", – поділилася вона. 

ФЛОРАНС ДАРЕЛОМ
В інтерв'ю виданню People французька актриса Флоранс Дарелом розповіла, що після зустрічі в 1994 році Гарві Вайнштейн буквально переслідував її і робив непристойні пропозиції. У тому числі – в одному з паризьких готелів, коли його дружина перебувала в сусідньому номері. "

Я була шокована і здивована. Коли перед тобою перебуває хтось настільки фізично неприємний, що продовжує і продовжує вести себе так, ніби це зовсім нормально ... Те, що сталося зі мною, не можна назвати незаконним, але це було недоречно. Дуже недоречно". 

Пізніше вона доповнила історію в розмові з виданням Le Parisien. За словами Дарелом, вона заявила настирливому продюсеру, що закохана в когось іншого. "Він відповів, що його це не турбує і запропонував бути його коханкою кілька днів в році. Таким чином ми могли б продовжити спільну роботу. Насправді, це було як" якщо ти хочеш продовжувати кар'єру в Америці, тобі доведеться пройти через мене " , – згадує Дарелом. Вона додала, що у відповідь вибачилася і поспішила піти. 

СОФІ ДІКС
Англійська актриса Софі Дікс поділилася з The Guardian, що Вайнштейн намагався примусити її до сексу в своєму номері в середині 90–х. Вона забарикадувалася в ванній кімнаті, щоб сховатися від нього, а коли вийшла з неї, то побачила продюсера мастурбує. "Я швидко зачинила двері знову і закрилася, а коли почула, що в номер увійшов хтось з обслуговуючого персоналу, втекла", – розповіла Софі. 

КЕЙТ БЕКІНСЕЙЛ
Британська актриса Кейт Бекінсейл опублікувала відвертий пост в Instagram, де розповіла, що зустріла Вайнштейна у Франції, коли їй було 17 років, і здивувалася, коли він запросив її в номер готелю, а не в кімнату переговорів. Вона пригадала, що продюсер відкрив їй двері, будучи в халаті, і запропонував алкоголь.
"Я була неймовірно наївною і юної, і мені на думку не спало, що дорослий, непривабливий чоловік міг очікувати від мене сексуальний інтерес в свою адресу", – написала вона, додавши, що відмовилася від алкоголю і пішла. Пару років тому Вайнштейн запитав її, чи робив він щось дивне на їх першої зустрічі. "Я усвідомила, що він не може згадати, домагався мене чи ні", – розповіла Кейт. 

МЕЛІСА СЕЙДЖМІЛЛЕР
Актриса Меліса Сейджміллер розповіла The Huffington Post, що Гарві Вайнштейн доглядав за нею влітку 2000 року під час спільної роботи над фільмом "Вірус кохання". За словами дівчини, продюсер запросив її в свій номер, попросив зробити йому масаж і не давав піти, поки вона не поцілує його. "Я сказала" добре "і поцілувала його в губи. Він тримав мою голову, змушуючи продовжувати поцілунок, а потім сказав:" Окей, тепер ти можеш йти. Це все, що я хотів. Просто роби, що я говорю, і йди своєю дорогою ". 

Наступний інцидент стався, коли речі Мелісси доставили в приватний літак Вайнштейна без її дозволу, так що актриса була змушена летіти з ним, а не звичайним рейсом. "Дивись, Мелісса, ти не можеш сказати мені "ні". Я завжди отримую те, що хочу", – заявив продюсер. На щастя, на борту були і інші актори, так що політ вона провела в компанії Шейна Уеста. 

За запевненням Сейджміллер, вона ніколи не мовчала про подію, хоч і не робила офіційних заяв. "Мене ніколи не питали, чи в порядку я, чи хочу я що–небудь сказати або зробити заяву. Нічого подібного. Все сприймали це як" це ж Гарві ", – розповіла актриса. 

МІНКА КЕЛЛІ
Слідом за деякими жертвами Вайнштейна, актриса Мінка Келлі розмістила пост в Instagram, де розповіла свою історію, пов'язану з продюсером. Він кілька разів кликав її в свій номер, але на зустріч вона погодилася тільки в ресторані і в присутності його асистента. Правда, той пішов 5 хвилин по тому. Після цього магнат сказав: "Я знаю, ти відчувала те саме, що і я, коли ми зустрілися минулої ночі", – і запропонував їй розкішне життя, повне подорожей по всьому світу на особистому літаку в якості його дівчини. "Або ми можемо просто зберегти робочі відносини", – завершив він. 

"Все, що я знала, так це те, що не повинна ображати цього могутнього людини, але мені потрібно вийти з ситуації по можливості швидко", – говорить Келлі. Вона відповіла, що задоволена його пропозицією, але їм краще залишитися просто колегами. Тоді Вайнштейн взяв з неї обіцянку, що те, що сталося виявиться між ними, і на цьому, за словами актриси, заспокоївся. 

ЄВА ГРІН
Єва Грін познайомилася з Вайнштейном на бізнес–зустрічі в Парижі, де "він поводився неадекватно", так що актрисі довелося відштовхнути його. "Для мене все обійшлося без подальших проблем, але цей досвід шокував мене і викликав огиду", – розповіла Грін. 

ЛІЗЕТТ ЕНТОНІ
Британська актриса Лізетт Ентоні розповіла виданню Sunday Times, що ставилася до Вайнштейну дружелюбно після їхнього знайомства в Нью–Йорку в 1982 році. Однак, через кілька років її думка змінилася. Продюсер запросив її випити в орендований лондонський будинок, а потім, будучи напівголим, стиснув в обіймах. "Це була остання річ, яку я очікувала, і мені вдалося втекти. Це стало початком хижацької гонки", – згадує актриса.

Пізніше Ентоні заявила, що Вайнштейн згвалтував її. Він з'явився в її квартирі близько 10 ранку, штовхнув всередину і протягнув до вішалки. "Він намагався поцілувати і увійти всередину мене, я відштовхувала його, але він був занадто важкий, і я в підсумку здалася", – розповіла вона.

ПАУЛА ВАХОВЯК
Інцидент, про який розповіла 62–річна Паула Ваховяк, може бути найбільш раннім в історії сексуальних домагань Вайнштейна. За її словами, в 1981 році вона працювала в якості інтерна–помічника продюсера над фільмом "Спалення".
Жінка стверджує, що прийшла в номер кіномагната, щоб той підписав деякі документи, і застала його в одному рушник, яке впало, як тільки він взяв паперу. Будучи оголеним, Вайнштейн продовжував розмову про фінансову сторону фільму, а потім попросив її зробити йому масаж. 

"Я сказала йому, що щаслива бути частиною цього проекту, але не стану торкатися до нього. Він нарешті здався і підписав документи. Я покинула номер і розревілася", – згадує Ваховяк. 

Пізніше жінка знову зустрілася з ним на зйомках. "Побачити мене голим стало родзинкою твоєї інтернатури?", – запитав Вайнштейн тоді. "Насправді, Гарві, ти викликав у мене огиду", – відповіла вона, на що продюсер розсміявся і пішов.

Всі головні новини з доставкою в Ваш месенджер Телеграм
2
последние новости в Украине останні новини в Україні Новини світу

Віце-президент іранської опозиції Алі Реза Резазаде зазначає, що наразі існує високий ризик вчинення теракту подібного до теракту у російському ТЦ «Крокус» на території США. Таку думку іранского опозиціонера підтримує і директор ФБР Крістофер Рей.

24 квітня, 14:09
последние новости в Украине останні новини в Україні Новини світу

Віце-президент іранської опозиції Алі Реза Резазаде зазначає, що наразі існує високий ризик вчинення теракту подібного до теракту у російському ТЦ «Крокус» на території США. Таку думку іранского опозиціонера підтримує і директор ФБР Крістофер Рей.

24 квітня, 13:30
последние новости в Украине останні новини в Україні Новини світу

Лідер іранської опозиції Алі Реза Резазаде відмітив, що великий друг України, Майк Помпео, весь час підтримує український народ та задля прийняття позитивного рішення, щодо Пакету допомоги від США, він регулярно звертався з листами до спікера Майка Джонсона та представників Конгресу, з проханням пришвидшити надання допомоги, в яких описував всі жахіття та звірства, що відбуваються в Україні через російську агресію.

23 квітня, 18:13
последние новости в Украине останні новини в Україні Новини світу

Лідер іранської опозиції Алі Реза Резазаде відмітив, що великий друг України, Майк Помпео, весь час підтримує український народ та задля прийняття позитивного рішення, щодо Пакету допомоги від США, він регулярно звертався з листами до спікера Майка Джонсона та представників Конгресу, з проханням пришвидшити надання допомоги, в яких описував всі жахіття та звірства, що відбуваються в Україні через російську агресію.

23 квітня, 16:57
последние новости в Украине останні новини в Україні Новини світу

Лідер іранської опозиції Алі Реза Резазаде відмітив, що великий друг України, Майк Помпео, весь час підтримує український народ та задля прийняття позитивного рішення, щодо Пакету допомоги від США, він регулярно звертався з листами до спікера Майка Джонсона та представників Конгресу, з проханням пришвидшити надання допомоги, в яких описував всі жахіття та звірства, що відбуваються в Україні через російську агресію.

23 квітня, 16:22
последние новости в Украине останні новини в Україні Новини світу

Голова Сенату національного конгресу Ірану Амір Абасс Фахравар розповів про спроби Ірану знищити своїх критиків за кордоном, через що ледь не загинули колишній радник з національної безпеки Джон Болтон, держсекретар Майкл Помпео та сам Амір Фахравар. 

22 квітня, 13:30
последние новости в Украине останні новини в Україні Новини світу

Голова Сенату національного конгресу Ірану Амір Абасс Фахравар розповів про спроби Ірану знищити своїх критиків за кордоном, через що ледь не загинули колишній радник з національної безпеки Джон Болтон, держсекретар Майкл Помпео та сам Амір Фахравар. 

22 квітня, 13:18
последние новости в Украине останні новини в Україні Новини світу

Лідер іранської опозиції Алі Реза Резазаде зазначає, що у США зʼявились позитивні новини стосовно затвердження Пакету допомоги для України. Раніше експерт Алі Реза Резазаде зазначав, що напад Ірану на Ізраїль може мати два варіанти розвитку подій для України:

14 квітня, 20:11
последние новости в Украине останні новини в Україні Новини світу

Віце-президент іранської опозиції в Вашингтоні (NIC) Алі Реза Резазаде зазначив, що зважаючи на напад Ірану на Ізраїль графіки засідань Конгресу США буде змінено. Резазаде вказує, що лідер республіканців Стів Скаліс опублікував офіційну заяву про зміни у законодавчому графіку на наступній неділі. 

14 квітня, 12:32
последние новости в Украине останні новини в Україні Новини світу

Віце-президент іранської опозиції в Вашингтоні (NIC) Алі Реза Резазаде зазначив, що зважаючи на напад Ірану на Ізраїль графіки засідань Конгресу США буде змінено. Резазаде вказує, що лідер республіканців Стів Скаліс опублікував офіційну заяву про зміни у законодавчому графіку на наступній неділі. 

14 квітня, 11:44
Новини «Новини світу»
последние новости в Украине останні новини в Україні Новини світу

Віце-президент іранської опозиції Алі Реза Резазаде зазначає, що наразі існує високий ризик вчинення теракту подібного до теракту у російському ТЦ «Крокус» на території США. Таку думку іранского опозиціонера підтримує і директор ФБР Крістофер Рей.

24 квітня, 14:09
последние новости в Украине останні новини в Україні Новини світу

Віце-президент іранської опозиції Алі Реза Резазаде зазначає, що наразі існує високий ризик вчинення теракту подібного до теракту у російському ТЦ «Крокус» на території США. Таку думку іранского опозиціонера підтримує і директор ФБР Крістофер Рей.

24 квітня, 13:30
последние новости в Украине останні новини в Україні Новини світу

Лідер іранської опозиції Алі Реза Резазаде відмітив, що великий друг України, Майк Помпео, весь час підтримує український народ та задля прийняття позитивного рішення, щодо Пакету допомоги від США, він регулярно звертався з листами до спікера Майка Джонсона та представників Конгресу, з проханням пришвидшити надання допомоги, в яких описував всі жахіття та звірства, що відбуваються в Україні через російську агресію.

23 квітня, 18:13
последние новости в Украине останні новини в Україні Новини світу

Лідер іранської опозиції Алі Реза Резазаде відмітив, що великий друг України, Майк Помпео, весь час підтримує український народ та задля прийняття позитивного рішення, щодо Пакету допомоги від США, він регулярно звертався з листами до спікера Майка Джонсона та представників Конгресу, з проханням пришвидшити надання допомоги, в яких описував всі жахіття та звірства, що відбуваються в Україні через російську агресію.

23 квітня, 16:57